
Traškus lazdynų riešutų kremas be luobelės
Sudėtis - 100% lazdynų riešutai.
€8.00
Traškus lazdynų riešutų kremas be luobelės – natūralus skonis ir maloni tekstūra
Traškus lazdynų riešutų kremas be luobelės yra išskirtinis produktas, pasižymintis turtingu ir intensyviu riešutų skoniu. Pagamintas iš 100 % natūralių lazdynų riešutų, šis kremas yra be pridėtinių cukrų, aliejų ar konservantų, todėl idealiai tinka tiems, kurie ieško sveiko ir natūralaus užkandžio.
Šis kremas išlaiko visą lazdynų riešutų maistingumą. Lazdynų riešutai yra puikus sveikųjų riebalų, baltymų ir maistingųjų medžiagų šaltinis, įskaitant vitaminą E, kuris prisideda prie odos sveikatos, bei magnį, kuris padeda palaikyti energijos lygį. Be to, lazdynų riešutai yra žinomi dėl savo antioksidacinių savybių, kurios padeda kovoti su oksidaciniu stresu.
Traškus lazdynų riešutų kremas be luobelės pasižymi malonia, kreminė tekstūra, kuri lengvai tepasi. Jis puikiai tinka užtepti ant skrebučių, pridėti prie jogurtų, kokteilių ar salotų, suteikiant patiekalams unikalų riešutinį skonį. Dėl savo traškumo, kremas taip pat puikiai tinka kaip ingredientas įvairiuose desertuose, tokiuose kaip pyragai ar sausainiai.
Šis kremas yra be glitimo ir pieno produktų, todėl jis tinka veganams, vegetarams ir tiems, kurie turi maisto alergijų. Pasirinkdami traškų lazdynų riešutų kremą be luobelės, jūs ne tik mėgaujatės puikiu skoniu, bet ir praturtinate savo mitybą naudingomis medžiagomis. Išbandykite ir atraskite, kaip šis kremas gali tapti nepakeičiama jūsų virtuvės dalimi!
Ant skrebučio ar duonos – užtepkite ant šviežiai paskrudintos duonos ar pilno grūdo batono ir mėgaukitės riešutų aromatu.
Su blynais ir vafliais – tepamas ant šiltų blynų ar vaflių, šis kremas suteikia nepakartojamo skonio.
Košėse – įmaišykite į avižinę ar grikių košę, kad ji būtų maistingesnė ir dar gardesnė.
Su vaisiais – puikiai dera su bananais, obuoliais, kriaušėmis ar braškėmis.
Jogurte ar varškėje – sumaišykite su natūraliu jogurtu arba varške, pagardinkite medumi ir riešutais.
Energijos kamuoliukuose ir desertuose – naudokite gamindami sveikus užkandžius be pridėtinio cukraus.
Kaip pagardą ledams – užpilkite šaukštelį kremo ant vanilinių ar šokoladinių ledų ir mėgaukitės ypatingu skoniu.
Su riešutų ar ryžių trapučiais – puikus užkandis bet kuriuo paros metu, suteikiantis energijos ir sotumo.
Energinė vertė - 2629 kJ / 628 kcal. Riebalai - 60,75 g., iš kurių sočiujų riebalų rūgščių - 4,46 g.; angliavandeniai - 16,7 g., iš kurių cukrų - 4,0 g.; baltymai - 14,95 g.; druska - 0,0 g.
Lazdynų riešutai, gali pasitaikyti kitų riešutų ir sezamų pėdsakų.